follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente brutarii » Malaxoare aluat
  home     Echipamente brutarii   Malaxoare aluat

Malaxoare aluat

Obtineti cel mai bun pret pentru malaxoare aluat completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
malaxoare aluat (BIHOR)
Discovery industry va ofera o gama larga de utilaje si echipamente alimentare noi si second hand beneficiind de un excelent raport..
0742 *** ***Click aici!
malaxoare aluat (BUCURESTI)
Emedez trading s.r.l comercializeaza echipamente profesionale de bucatarie. va oferim o gama variata de utilaje si accesorii pentru restaurante,..
0726 *** ***Click aici!
malaxoare aluat (BUCURESTI)
Amc service prod metal - vanzari/service utilaje panificatie, patisserie, cofetarie noi si sh (reconditionate). confectii metalice din inox: mese,..
0722 *** ***Click aici!
malaxor aluat (TIMIS)
Dotari complete de restaurante, baruri fast-food-uri. k&e gastroserv este o firma romano-germana ce comercializeaza aparatura pentru bucatarii profesionale importate din germania..
0746 *** ***Click aici!
malaxoare aluat (BRASOV)
Nova pan este o societate brasoveana, cu capital integral romanesc, care, a reusit sa devina unul dintre cei mai importanĊ£i distribuitori..
0268 *** ***Click aici!
malaxoare aluat (MARAMURES)
Top 59 serv comercializeaza utilaje, echipamente, accesorii, ustensile pt. brutarie, patiserie si panificatie. masini de feliat paine jac-belgia, masini de ambalat..
0744 *** ***Click aici!
malaxoare aluat (SATU-MARE)
Firma SC.Colina Matador Impex SRL.si-a inceput activitatea in anul 1996 avand ca domeniu principal de activitate comercializarea si reconditionarea utilajelor de..
0261 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie